'Cabin 666'- the Cabin in the Woods

In deze Oostenrijkse berghut hebben in de laatste maanden meerdere mensen zelfmoord gepleegd. De lokale bevolking heeft de hut daarom de bijnaam 'Cabin 666' gegeven. Heeft dit mogelijk met Melinda te maken? Een meisje dat op 17 jarige leeftijd van huis is weggelopen. Durf jij het met jouw team te onderzoeken?

Ontsnappingspercentage niet bekend

Theft at the Morgue

Bezoek het mortuarium van Lodewijk Ever. Dit heerschap is ooit als bloedraper onderaan de ladder van de mortuarium business begonnen. De honger naar het grote geld hebben hem in de organenhandel doen belandden. Hij opende zonder enige kennis zijn eigen mortuarium en toen ging het mis... Vinden jullie de gestolen organen terug?

Ontsnappingspercentage niet bekend

The Wizard School

Altijd al de nieuwe Harry Potter of Merlijn willen worden? Dat kan in onze Wizard School. Jouw team is op zoek naar de foto’s uit het jaarboek van de school, deze zijn echter niet makkelijk te vinden…Waan je met jouw team op Hogwarts en ontsnap uit deze sfeervolle kamer. Dankzij ons unieke concept kunnen wij deze kamer ook geschikt maken voor kinderen vanaf 8 jaar.

Ontsnappingspercentage niet bekend

Copyright 2018 - Escapetown Amersfoort